Hogyan randizz pénz nélkül?

Hogyan randizz pénz nélkül?
Akár randevúra készülünk vagy szeretnénk egy kellemes estét eltölteni a párunkkal, nem kell mindig mélyen a zsebünkbe nyúlni.

Sokszor elronthatja a készülődés örömét és már szinte a kedvünk is elmehet az egésztől, amikor arra gondolunk, hogy mi mennyibe is fog nekünk kerülni, és nem azért mert zsugoriak volnánk, hanem mert nem engedhetjük meg, hogy például egy méregdrága étteremben vacsorázzunk.

Néhány tippel segíteni szeretnénk, amely lehetővé teszi, hogy kedvesünkkel kevés pénzből is szép estében legyen részünk vagy örömteli pillanatokat éljünk meg a közös szabadidőnkben.

Közös séta

Talán a mai fiatalabb generáció már el is felejtette, hogy mennyire kellemes lehet egy sétával egybekötött beszélgetés a parkban. Sokkal kedvezőbb benyomást tehetünk és jobban megnyílhatunk egymásnak, mint egy zárt helyen, ahol jobban kötnek a viselkedéskultúra szabályai. Ha az időjárás is nekünk kedvez, akkor tökéletes randihelyszín lehet egy hangulatos sétány vagy park, de ha ezeket túlságosan zsúfoltnak találjuk, akkor egy kis pikniket is szervezhetünk a legközelebbi csendes zöldövezetbe esetleg a városszéli erdőbe.

Közös kirándulás

Amennyiben lakókörnyezetünkben található kirándulásra alkalmas terület, legyen az egy domboldal, egy hegyvonulat, egy folyópart, egy erdő, egy tó, akkor érdemes ezeket a lehetőségeket számba venni. Gondold végig milyen kirándulásra alkalmas helyszín van a környezetedben és használd ki őket. Egy egész napos vagy hétvégére szóló kikapcsolódás nagyon sokat lendíthet egy kezdődő kapcsolaton és feldobhatja a régieket. Ha az egész hétvégét ennek a programnak szentelitek, nem kell ötcsillagos szállodában megszállnotok, úgyis csak egy éjszakát maradtok. Akár még egy sátrat is beszerezhettek, és megtapasztalhatjátok annak minden téren való összekovácsoló előnyét is. 

Közös filmnézés

Ha nincs kedvetek kimozdulni, és ezt az időjárás sem engedi, akkor egy mindkettőtök ízlésének megfelelő közös filmnézés is megfelelő szórakozás lehet. Kölcsönözzetek ki egy filmet, amit jobb ha együtt tesztek meg, hiszen ha friss a kapcsolat, akkor ez is egyfajta közös program és közös döntés, ami hasznos és építő lehet a jövőre nézve. Egy jó film, mellé egy kis pattogatott kukorica és egy üveg jó bor teljessé teheti ezt a programot.  A nők nagy része szereti a lakás és az otthon nyújtotta biztonságérzetet és teljes mértékben értékelni fogják, hogy egy romantikus filmnézős estét töltöttök el együtt.

Közös sport

Ha mindketten szeretitek a mozgást és a sportot, akkor egy közös szabadtéri játék még inkább közelebb hozhat titeket egymáshoz és újabb közös élményben lehet részetek. Szinte mindenki szeret tollaslabdázni, vagy kölcsönkérhetsz ismerőseidtől teniszütőket, de akár még egy közös kocogás vagy biciklizés is jó program lehet. Természetesen a lehetőségek az évszakokkal együtt változnak, a korcsolyázás, a szánkózás, és lehetőség szerint a síelés is tökéletes kikapcsolódás lehet mindkettőtök számára. Számtalan helyen lehet már bérelni sporteszközöket, kellő utánajárással és körültekintéssel, korrekt áron tudsz bármilyen szükséges eszközt kölcsönözni.

Közös kulturális érdeklődés

Számtalan kiállítás található még a kisebb városokban is, amit akár ingyen vagy minimális összegért meg lehet tekinteni. Válassz ki egy olyat, ami esetleg érdekelheti a lányt, lehet ez ékszerkiállítás, fotópályázat, könyvkiállítás, de akár még a történelmi érdekességek is szóba jöhetnek.  Egy normális nőt biztos le fog nyűgözni, hogy téged nem csak a sörözés a haverokkal és a foci érdekel.  Könnyedebb, szórakoztatóbb témákat is választhatsz, mint például az utazási vagy egy autó kiállítás.

Közös szórakozás

Nemcsak nyáron, hanem a többi évszakban is találhatunk ingyenes vagy olcsóbb fesztiválokat, ahová közösen elmehetünk és igen jó szórakozást nyújtanak. Legyen az egy zenei vagy gasztronómiai összejövetel. Ha például a második-harmadik randevút szervezünk egy ilyen alkalomra, akkor vigyázzunk, még ne gondoljuk azt, hogy nyeregben lennénk és óvatosan emelgessük a poharunkat. Sokszor a kialakított jó benyomást hamar elronthatjuk, ha az ismerkedésünk elején meglehetősen keményen a pohár fenekére nézünk.

Közös főzőcske

Az egyik leghatásosabb randevú lehet, vagy ha csak egy kicsit fel akarjuk melegíteni a kapcsolatunkat, akkor vegyük elő a jolly-jokert, főzzünk otthon. Hiszen egy otthon megszervezett és összeállított romantikus vacsorának senki nem tud ellenállni. A legjobb, hogy nem kell a számlától tartanunk, amit egy drága étterembe kérnének tőlünk, és lenyűgözhetjük szakácstudományunkkal szívünk választottját is. Még jobb, ha részt is vesz a munkálatokban, és közösen főzőcskézünk. Sokkal jobban fog esni mindkettőtöknek a saját magatok által együtt elkészített étel, és az ilyen vacsora még szorosabbá köti viszonyotokat.  Ne feledkezz meg a vacsorához való borról és a megterített asztalról sem hiányozhat a gyertya! Élvezzétek és örüljetek egymás társaságának.

Tudjuk, hogy sokkal könnyebb lenne teli pénztárcával a szórakozás a partnerünkkel, vagy egy új lány meghódítása, de ha jelenleg nincs erre lehetőségünk, akkor se csüggedjünk, és főleg ne érezzük ezért kisebbrendűnek magunkat. Kevesebb pénzből is érezzük jól magunkat, hiszen a társaság a lényeg, akivel vagyunk. És ha a nőnek esetleg nem tetszik, hogy szolidabb, de ettől még tartalmas szórakozást találtunk ki, akkor nyugodj meg, nem veled van a baj. Ilyen esetben ideje egy megfelelő társ után nézni.

Forrás: www.mocsokmacsok.hu
hirdetés