Hogyan telt a húsvét?

Hogyan telt a húsvét?
Nyíregyháza – Lengyel Bianka A párom minden évben saját, személyre szabott húsvéti költeménnyel lep meg, amit nagyon nagyra értékelek. A hosszú hétvége alatt jutott idő a barátokra és a családra is, ráadásul az időjárás is kegyes volt hozzánk.

Lovászi Jánosné: Boldog vagyok, ha a gyermekeimmel és unokáimmal lehetek, főzhetek, süthetek nekik, a húsvét mindig remek alkalom erre. A verset és a kölnit nem igénylem, csak a szeretteim társaságát, mert velük ünnepiek a napok.

Lovászi Jánosné

Tamaskovics Norbert: Elfogadom, hogy megfakultak már a hagyományok, de én azért készültem egy kis illatszerrel a barátnőmnek az első közös húsvétunk alkalmából. Jólesett neki a szívből jövő figyelmességem, sikerült „elvarázsolnom”!

Tamaskovics Norbert

Tóth László: Annak idején még jártunk a fiaimmal a rokonokhoz locsolkodni, egy ideje már „beérjük” egymás társaságával, szűk családi körben. Az idén húsvétkor sem mozdultunk ki sehova, békésen, nyugodtan teltek a napok.

Tóth László0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés