Hoksz Attila felvillanyozódott Szollár Józsefék üzletében

Hoksz Attila felvillanyozódott Szollár Józsefék üzletében
Nyíregyháza – Még hogy a média nem hatalom?! Szollár József, a SZOL-LUX világítástechnikai cég tulajdonosa szerda délután e szavakkal fogadta nyíregyházi üzletében a Fölszállott a páva tehetségkutató dombrádi győztesét.


– Láttalak a tévében, olvastalak a Kelet-Magyarországban. Tudom, hogy valóra vált az álmotok, és házat vettetek. Felajánlom, hogy nézz szét itt, és válassz bármit 50 ezer forint értékben! – jegyezte meg cégvezető, aki fiával kalauzolta a vendégeket. Hoksz Attila Regős Bendegúzt idéző kalapban érkezett, és határozottan reagált:

– Rendben. Köszönöm. Kitartást kívánok a néptánchoz! – e mondatával derültséget keltett, hiszen kiderült, hogy a rajongója az ő hatására kezdett el nemrég néptáncolni.

Attilát elkísérte édesanyja, Hokszné Lakatos Gabriella is:
– Nagyon büszke vagyok a kisfiamra. Örülünk annak, hogy vannak őrangyalai a családunknak.
Szalkayné Szénégető Krisztina fedezte fel Attila tehetségét, ő volt az osztályfőnöke, azóta Andóné Kujbus Nórával és Szilágyi Zsolttal mentorálják a dombrádi talentumot.

– Bár a Nyíregyházi Művészeti Középiskolában folytatja Atika, hozzánk is hű marad, nálunk is tovább táncol. Rengeteg a meghívása: szombaton Tarpán, vasárnap a Sóstói Múzeumfaluban lép fel. Azt csinálhatja, amit szeret, és amiben rendkívül tehetséges.

Ladányi Tóth Lajos
hirdetés