Hol a hiba a képen? – Szépen gyűlnek a hozzászólások ez alatt a Család utcán készült fotó alatt…

Hol a hiba a képen? – Szépen gyűlnek a hozzászólások ez alatt a Család utcán készült fotó alatt…
Nyíregyháza – Ma reggel fotóztam a Család utcán – írta a kép készítője a Szabolcs Trafi/ Útinfó Facebook-csoport oldalán, majd feltette a kérdést: Szerintetek hol a hiba a képen?

A megoldás persze a sofőr fülén lévő fejhallgató.

Biztos hallja benne a megkülönböztető hangjelzést használó autókat… – írta a fotós.

Hát ha, csak fülhallgató lenne, és csak az egyik fülében, nem is lenne gáz, mert azt mondanám, hogy legalább nem a telefon lóg a fülén, ha hívják…. De ebben a formában gáz… – írta egy hozzászóló.

Van ismerősöm, akinek a headsete ilyen… Éppen telefonálhatott is, bár ez sem mentség arra, hogy kocsiban így használja… – írta egy kommentelő, egy másik szerint pedig közel sem olyan vészes a fülhallgató: Azért mert valakinek füles van a fején, még vezethet jól. Nekem rossz az egyik fülem, hátmég a másik… Viccet félretéve, a magas hangokat nem hallom, a megkülönböztetőt sem! Viszont 16 éve vezetek balesetmentesen! Annyi, hogy tisztában vagyok a dologgal, és elég sokat nézem a tükröt.

Sajnos sok ember van, akik füles, vagy füles nélkül is figyelmen kívül hagyják a megkülönböztető hang és fenyjelzéssel közlekedő tűzoltó, mentős és rendőrt – tette hozzá egy másik kommentelő.

Forrás: Szabolcs Trafi/ Útinfó
hirdetés