Hol és hogyan töltöd a húsvéti ünnepet?

Hol és hogyan töltöd a húsvéti ünnepet?
Nyíregyháza – Nemes Fanni a hagyományokhoz hűen húsvéti ételeket készít a családjával. – Otthon várjuk majd a vendégeket, finomakat főzünk a párommal – mesélte.

Tóth Miklós meglátogatja a családját, hogy együtt ünnepelhessenek. – Hazautazom a szüleimhez, együtt töltjük a húsvétot. Persze, a locsolkodás is szerepel a terveim között – válaszolta.

Tóth Miklós

Kertész Róbert rokonokat vár, de közben a közelgő érettségire készül. – Minden évben elmegyünk a távolabb élő családtagokhoz, de nagyobb kiránduláson eddig még nem voltunk. A szabadnapokat pihenéssel és tanulással töltöm majd – mondta.

Kertész Róbert

Linzenbold István a barátaival tervez kikapcsolódást. – Egerbe kirándulunk, várlátogatás, túrázás és mozizás szerepel a hétvégi forgatókönyvben – árulta el.

Linzenbold István

Csapó Alexandra családi körben tölti az ünnepnapokat. – Húsvétkor mindig sok vendég jön hozzánk, az idén sem lesz másképp. Ha az időjárás engedi, kerti partival fogadjuk a rokonokat – tette hozzá.

Csapó Alexandra

Rákóczi Dávid Mihály most nem tervez utazást. — Vizsgák előtt állok, így a nagy húsvéti ünneplés most kimarad az életemből. Szeretnék minél jobb eredményeket elérni az érettségin, ezért inkább tanulok és valamennyit pihenek majd – közölte.

Rákóczi Dávid Mihály

KM-OR
hirdetés