Hol szeretnél továbbtanulni?

Hol szeretnél továbbtanulni?
Nyíregyháza – Érdekel az újságírás, a média világa, úgy érzem, a „vénám is megvan hozzá”, ezért az érettségi után olyan főiskolát vagy egyetemet szeretnék választani, ahol naprakész, hasznos tudást kaphatok, elismert szaktekintélyektől – felelte Molnár Boglárka.

Takács Kristóf Ede maga előtt látja a jövőjét: – Az emelt matek és informatika érettségi után a budapesti műszaki egyetemre fogok felvételizni, a villamosmérnöki kar szoftverfejlesztő-informatika szakára. Piacképes szakma, ráadásul érdekel is ez a terület. Bízom benne, hogy korrekten megfizetik majd a szaktudásom.

Takács Kristóf Ede

Kovács Milán elárulta: őt a jogi pálya, az ügyvédi hivatás vonzza. – Mások mellett és az igazságért kiálló típus vagyok – tette hozzá.

Kovács Milán

Marosi Zsófia rendezvényszervező szeretne lenni. – Örökmozgó, beszédes lány vagyok, nem tudnám elképzelni magam egy csendes irodában ülve, diplomával a zsebemben.

Marosi Zsófia

Takács Tamara (Gávavencsellő): Valószínűleg a Nyíregyházi Egyetemre jelentkezem majd, óvónő szeretnék lenni. Rajongok a kicsikért, szívesen foglalkoznék az oktatásukkal, nevelésükkel.

Takács Tamara

Nagy Titanilla így válaszolt: – Édesapám polgármester. Bár ez a tisztség nem vonz, én is szeretnék tenni másokért, például diplomás családjogi szakemberként.

Nagy Titanilla

KM-PI
hirdetés