Hola, hola! Nemazalány és Lil G a Nap Strandon

Lil G és Nemazalány (képünkön), valamint Herceg nyitja meg a szezont a nagykállói strandon
Lil G és Nemazalány (képünkön), valamint Herceg nyitja meg a szezont a nagykállói strandon - © Fotó: Facebook
Nagykálló – A szókimondó nyíregyházi rapformáció, Lil G és Nemazalány klipjeit milliók nézik a Youtube-on, videóik a legfelkapottabbak között szerepelnek hetek óta, a napokban feltöltött, ­Rajmunddal közös számukra is több százezren kattintottak már.

Nem csoda, hogy megszaporodtak a lányok felkérései, legközelebb pénteken a ­nagykállói Romkocsma és Nap Strand szezonnyitó buliján találkozhatnak velük a rajongók.

Csatlakozik hozzájuk Herceg is, akit legutóbb Opitz Barbi és MISSH mellett láthattunk-hallhattunk a nyár egyik slágerének számító La la la című klipben. Kezdés este kilenckor.

KM


Nyíregyháza - Visszatért a szabolcsi lányduó, Nemazalány és Lil G egy új dallal rukkoltak elő, ezúttal Erdős Violával kiegészülve. Forrás: youtube / LAST PROJEKT RECORDS [related-post post_id="3842196"]
Debrecen, Nyíregyháza - "Itt már mindenki Petőfi Sándor, lopják a rímet a Wiz Khalifától". A klipet március 27-én töltötték fel, azóta pedig több mint négymillió megtekintéssel büszkélkedhet Lil G és Nemazalány közös szerzeménye, a Petőfi Sándor. A videót Debrecenben forgatták. Sőt, azóta úja...
hirdetés