Holle anyó nem pihen – Szombaton folytatódott a havazás Nyíregyházán is

Akt.:
Nyíregyházán is leesett az idei első hó!
Nyíregyházán is leesett az idei első hó!
Nyíregyháza – Nem ismeri a munkaszüneti nap, a hétvégi pihenő fogalmát Holle anyó, aki szombaton is kitárta az ablakát, lelkesen rázni kezdte a dunyháját, s ezzel fehérbe öltöztette Nyíregyházát és megyénket is.

Nemcsak a táj öltözött fehérbe, hanem a gépjárművek is, így aki autóba szeretett volna szállni, először az autóját kellett letakarítania. A képeink szombat délelőtt Nyíregyházán készültek.

A felnőttek hólapátot ragadtak a kezükbe, míg a fiatalok inkább lefeküdtek a hóba heverészni vagy hóangyalt készíteni.


Szombat reggel hatalmas pelyhekben hullt a hó, ami Andikát kapuja előtt hólapátolásra sarkallta. | Fotó: Sipeki Péter


Az örökösföldi Porkoláb Virág érdeklődve ismerkedett szombaton a hóval. | Fotó: Sipeki Péter

A Budapestre induló autósokat is hókásás autópálya fogadta Nyíregyháza határában. Egy 11.30 órakor kapott jelzés szerint sószóró autó szórta az utat a Budapest felé vezető oldalon. A nyomában haladó autósok akkor még jobbnak látták, ha a biztonságot jelentő 40-60 kilométeres sebességgel autóznak egyelőre.

– KM –


Nyíregyháza - Fogadják meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajánlásait! A téli időszakban rosszabbak a látási viszonyok, később vesszük észre a forgalmi akadályt, ezért javasoljuk, hogy a balesetek megelőzése érdekében a járművezetők elindulás előtt gondosan takaríts...

Autós közlekedés a Tátrában, Dél-Lengyelországban, 2019. január 3-án
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Megérkezett Ausztria felől az a front, amelyik havazást okoz a hétvégén szinte az egész országban. A meteorológiai szolgálat tíz megyére adott ki sárga, elsőfokú figyelmeztetést szombatra. De nem csak hazánkban, egész Európában, a szomszédos országokban is tombol a t...
hirdetés