Holttestre bukkantak a 4-es főút mellett

Holttestre bukkantak a 4-es főút mellett
Egy idős férfi holttestére bukkantak pénteken reggel Újfehértó és Nyíregyháza között, a 4-es főút mellett.  video

Egy idős férfi holttestére bukkantak pénteken reggel 6 óra előtt Újfehértó és Nyíregyháza között, a 4-es főút mellett a 264-es kilóméternél. A szerencsétlenül járt 67 éves, Császárszállás-vadastanyai férfit nagy valószínűséggel a hajnali órákban gázolták el, hagyták az út szélén.

Az eddigi adatok szerint egy Újfehértó felől Nyíregyháza irányába tartó nagyobb felépítésű (terepjáró, teherkocsi) gázolhatta el a vele azonos irányban haladó, kerékpárját toló férfit. A gázoló elsősegélynyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrség a megtalált nyomok alapján nagy erőkkel keresi az okozót.

Fülöp Gergely hadnagy, az MRFK sajtóreferense elmondta: keresnek egy olyan járművet, melynek valószínűleg a jobb elején péntek hajnalban tisztázatlan eredetű rongálódás keletkezett.

A hatóság kéri, hogy ha valaki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy március 17-én reggel 5 óra körül a 4-es főút érintett szakaszán közlekedett, jelentkezzen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, hívja a (42) 524-600, vagy a 107-es, 112-es telefonszámot!

Az ismeretlen gázoló nyomára vezető személynek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság 100 ezer forint díjat ajánl fel. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

– Fullajtár András, Pusztai Sándor -
hirdetés