Horroralbérlet Szegeden – Egy kórházi ápolónő kínozta az albérlőjét

Akt.:
Horroralbérlet Szegeden – Egy kórházi ápolónő kínozta az albérlőjét
© Forrás: borsonline.hu
Szeged – Mint arról korábban beszámoltunk, elképesztő, brutális kínzásokat kellett kiállnia egy szegedi fiatalembernek, akit három albérlőtársa alázott meg, zárt be és sebesített meg több alkalommal.

Kényszerítették, hogy saját vérével szennyezett papírt egyen és fogyasszon az ürülékéből, a vizeletéből. A gyanúsítottak késsel megszúrták a fiú vállát, égő cigarettákat nyomtak el a hátán és öngyújtóval is megégették, de még a nemi szervét is megsebesítették.

A Bors szerint az egyik elkövető egy kórházi ápolónő, K. Dóra, aki szerintük Facebook-oldala alapján egy igen zaklatott lelkű lány lelehet. Profilján több zavaros, fájdalmas bejegyzés is található, mint például ez:

A lelkednek van egy része, amit bár lehet, hogy nem érzel mindig, de ott van… Van valami, ami fáj még akkor is, amikor azt gondolod, hogy minden a legnagyobb rendben. Érzed, hogy beleszakadsz, na olyankor semmilyen hit sem képes áttörni a fájdalmat, csak az, ha szembenézel vele…

K. Dóra és társai előzetes letartóztatásba kerültek. Információink szerint a triót hamarosan pszichológus fogja megvizsgálni.

Forrás: borsonline.hu


Albérlőtársát kínozta három fiatal Szegeden

Szeged – A gyanú szerint válogatott módszerekkel kínozta a vele közös szegedi albérletben lakó fiút – két társával – egy fiatalkorú lány. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
hirdetés