Horror Halloween Nyírbátorban

Horror Halloween Nyírbátorban
Nyírbátor – Negyedik alkalommal rendezik meg a Horror Halloweent a DeathCrew fesztivál szervezői, 2016. október 29-én (szombaton) az Airport Club Cool termében.

A bulin három eltérő stílusú, de a metálhoz közeli együttes lép fel. Elsőként Nyírbátor egyetlen post-hardcore zenekarát, az annewhybee.-t köszönthetjük a színpadon. Őket követik az est házigazdái, a Drow zenekar, szintén Nyírbátorból. A sludge metal banda jelenleg első nagylemezük felvételeivel foglalkozik, ami várhatóan jövő év elején fog megjelenni. A Horror Halloweent a budapesti Rats Kill Bats zárja, akik az alkalomhoz remekül illő, sötét, de mégis bulizós számaikkal mozgatják meg a közönséget. A „deathpunk” banda az augusztusi DeathCrew fesztivál tehetségkutatóján harmadik helyezést ért el, így kerültek a Horror Halloween fellépői közé.

hal2

A Horror Halloweenre két nappal, 2016. október 31-én a budapesti Kettőnégy – Gumizsiráf Díjátadóra is érdemes figyelnünk, hiszen a DeathCrew fesztivált második alkalommal jelölték „az év fesztiválja” kategóriában, olyan neves fesztiválok mellett, mint a soproni Volt fesztivál, vagy a Rockmaraton. A díjat a legtöbb szavazatot begyűjtő rendezvény kapja. Voksolni az alábbi honlapon lehetséges: http://www.kettonegy.hu/szavazas/

Linkek:

DeathCrew fesztivál: www.facebook.com/deathcrewfestival

Drow: www.facebook.com/drowsludge

Rats Kill Bats: www.facebook.com/ratskillbats
hirdetés