Sport

2015.10.01. 13:54

Ilyen volt Nyírbátor nagy meglepetése

Nyírbátor - Óriási meglepetést szerzett a Nyírbátor, amely élvonalbeli ellenfelet búcsúztatott a Magyar Kupában.

Nyírbátor - Óriási meglepetést szerzett a Nyírbátor, amely élvonalbeli ellenfelet búcsúztatott a Magyar Kupában.

Noha előzetesen egy fabatkát sem adtak volna a Nyírbátor továbbjutására – az NB I B-ás férfi kézilabdacsapat kisebbfajta csodát hajtott végre. Váczi Sándor együttese a Magyar Kupa második fordulójában 27–25-re legyőzte az élvonalbeli bajnokság kilencedik helyén táborozó Gyöngyöst. A történtekhez annyit: az aktuális körben eddig rendezett összecsapásokon egyedül a szabolcsiak tudtak kiejteni első osztályú gárdát.

– Mi is meglepődtünk a történteken – fogalmazott Gadnai Attila, a Nyírbátor kapusa, aki bravúrjaival főszerepet vállalt a több, mint váratlan sikerben. – Nem éreztem azt, hogy a gyöngyösiek félvállról vették volna, mert bár igaz, ha jól tudom, két játékosuk hiányzott, de így is erős kerettel érkeztek, és mégiscsak magasabb osztályban szerepelnek. Jól ment a védés, az első lövéseket megfogtam, ez önbizalmat adott, de ez a meccs nem rólam, az egész csapatról szólt. Nagyon összeállt a védekezésünk, támadásban is hatékonyaknak bizonyultunk, egyébként is, ilyen ellenféllel szemben csak úgy boldogulhattunk, hogy nem akadt gyenge pontunk. Senki nem számított erre, valóban nem sok esélyt adtak nekünk, így sokan gratuláltak, jöttek a telefonok.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!