Hosszú évekig ülhet a börtönben az ófehértói néni kirablója

Hosszú évekig ülhet a börtönben az ófehértói néni kirablója
Ófehértó, Nyíregyháza – Rablás és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt 13 év börtönbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte H. J. vádlottat a Nyíregyházi Járásbíróság.


– A férfi tavaly december 26-án este Ófehértón – a kulcsra nem zárt ajtón át – bement egy 81 éves asszony házába, és ott értékek után kutatott. Magához vette a sértett pénztárcáját 10 000 forint készpénzzel és az irataival együtt, majd mikor távozni készült, szembetalálkozott a fürdőszobából kilépő sértettel. A vádlott mellkason ütötte az idős hölgyet, aki elesett, és eszméletét elvesztette. Ezután a férfi az ajtóban lévő kulccsal az ájultan fekvő sértettre zárta a bejárati ajtót. Az idős asszonyt a kiérkező rendőrök szabadították ki a házból – tájékoztatott dr. Toma Attila.
– Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be – tette hozzá a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

KM


tamadas3
Ófehértó - Karácsony másnapján fosztottak ki egy idős asszonyt a Szabolcs megyei Ófehértón. A rendőrök egy frissen felavatott nyomkövető kutyával kezdték el keresni az elkövetőket. A fiatal rendőrkutya pedig pillanatok alatt szagot fogott, pedig ez volt csupán élete második bevetése. A Tények riport...
Fotók: police.hu
Ófehértó - Lánya értesítette a rendőrséget 2016. december 26-án 21 óra 15 perckor, hogy 81 éves édesanyja ófehértói otthonában rosszul lett, eszméletét is vesztette, majd arra ébredt, hogy egy idegen férfi kutakodik a házában. Az ismeretlen végül ellopta az idős néni pénztárcáját, majd rázárta az...
hirdetés