Hova tervezik a nyaralást?

Hova tervezik a nyaralást?
Nyíregyháza – Pálóczi Ádám a családjával ebben az évben a Velencei-tóhoz utazik nyaralni. – A belföldi nyaralás olcsóbb és kényelmesebb, biztonsági szempontból pedig kiszámíthatóbb, mint a határon túli turistaparadicsomok – válaszolta kérdésünkre a nyíregyházi családapa.

Mester Gábor és felesége, Tóth Enikő már túl vannak az idei nyaraláson. – A napokban jöttünk haza Görögországból, ahová nászútra utaztunk. Csodálatos hetet töltöttünk Zákinthosz szigetén. A természeti környezet és a tenger fantasztikus, mindenkinek csak ajánlani tudjuk – számolt be tapasztalatairól az ifjú pár.

Mester Gábor

Tóth Enikő

Dr. Szalai Kata Viktória a jövő héten Aggtelek környékét fogja bebarangolni a párjával. – Gyerekkoromban sok nyarat töltöttem el arrafelé, alig várom, hogy visszatérjek – tette hozzá.

Dr. Szalai Kata Viktória

Nagygyőry Anna igyekszik tartalmasan eltölteni a nyári szünetet: kulturális, könnyűzenei fesztiválok az úti céljai. – Júliusban a nővéremmel ismét ellátogatok Kapolcsra, a Művészetek Völgyébe, augusztusban pedig irány a Panyolafeszt. A fennmaradó időben egy-két napos túrákat tervezek – említette.

Nagygyőry Anna

Kurucz Andrea a kislányával ugyancsak a Velencei-tónál tölt el egy hetet a következő hónapban.

Kurucz Andrea

KM-HP
hirdetés