Hóvihar – Délutánra állhat helyre a villamosközlekedés Debrecenben

Akt.:
Hóvihar – Délutánra állhat helyre a villamosközlekedés Debrecenben
© Fotó: Matey István
Debrecen – A szombat esti ónos eső és a felső vezetékek jegesedése miatt továbbra is szünetel a villamosközlekedés Debrecenben – közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.

Csohány Andrea tájékoztatása szerint a villamosvonalak mentén pótlóbuszok közlekednek, amelyek minden megállóhelyen megállnak.

A vezetékek jégmentesítésén folyamatosan dolgoznak, várhatóan vasárnap délután állhat helyre a villamosközlekedés a hajdú-bihari megyeszékhelyen. A trolibuszok dízelüzemmódban járnak a városban, az autóbuszok, különösen a város külterületein csak lassan tudnak közlekedni – tette hozzá.

– MTI –


A hóviharral járó erős szél miatt kettétört villanypózna a 33-as főút mellett Debrecen határában 2018. március 18-án.
Hajdú-Bihar - Hajdú-Bihar megyében 29 településen és településrészen több mint 19 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít. Frissítés: [related-post post_id="3799802"] ...

Fotók: Matey István
Debrecen - Baleseteket, fakidőléseket és közlekedési nehézségeket hozott magával a Hajdú-Bihar megyébe szombat este érkező márciusi tél. Cikkünk folyamatosan frissül. Teljes intenzitással csapott le Debrecenre és Hajdú-Bihar megyére a zord időjárás szombat este. A cívisvárosban hó és ónos eső ...
hirdetés