HTE: nem okozott gondot az újonc TFSE legyőzése

Quirikó Vivien tanítványai sima sikert arattak
Quirikó Vivien tanítványai sima sikert arattak - © Fotó: Derencsényi István
Hajdúböszörmény – Kota Gabriella négy góllal vette ki a részét a sikerből.

A TFSE csapatának vendégeként lépett pályára a női futsal NB I 12. fordulójában, múlt vasárnap a Hajdúböszörményi TE együttese. Quirikó Vivien tanítványai hozták az elvárhatót, és a papírformának megfelelő magabiztos sikert arattak, 10–2-re nyerték meg a találkozót.

Kota Gabriella rögtön a második percben betalált, majd egyből utána Pádár Anita duplázta meg az előnyt. A 14. minutumban Kota újra villant, illetve Tell Zsófia is betalált, majd jött egy Pádár- és egy Bekő Mónika-gól. Már 6–0-nál járt a számláló, mikor szépíteni tudtak a vendégek, félidőben 7–1-re vezettek a böszörményiek. A szünet után sem tétlenkedtek a hazaiak, a lefújáskor 10–2 állt az eredményjelzőn.

Kilenc lejátszott meccse után 18 ponttal a tabella harmadik helyén áll a HTE, s a hétvégén Magyar Kupa-találkozó vár rá. Vasárnap 12.30-tól csap össze az FTC-vel a Böszi, ez lesz a kupa harmadik körének visszavágója, az első meccsen 5–0-ra nyert a hajdú-bihari egylet.

HBN


TFSE–HTE 2–10 (1–7)

Budapest, Soroksári Sportcsarnok, vezette: Nyekita B.

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Pádár Anita, Benkő Mónika, Kota Gabriella, Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Anikó, Nagy Mária, Szilágyi Mariann, Madzin Dóra, Bokor Adrienn, Folk Zsuzsanna. Edző: Quirikó Vivien

Gól: Kota Gabriella (2., 14., 19., 33.), Pádár Anita (3., 16.), Benkő Mónika (17., 23.), Tell Zsófia (14.), Kardosi Blanka (26. öngól), illetve Bede Anna (18.), Kardosi Blanka (30.)
hirdetés