Hajdú-Bihar

2013.02.20. 10:51

Államtitkári vizit Hajdúnánáson

Hajdúnánás – A helyi kulturális intézmények működésével, szakmai programjaival ismerkedett szerdán a kultúráért felelős államtitkár Hajdúnánáson. L. Simon László elsőként a Móricz Pál Városi Könyvtár Helytörténeti Gyűjteményének kiállításait tekintette meg, és tájékozódott a jövőbeli tervekről, majd ellátogatott a Kéky Lajos Városi Művelődési Központba.

Hajdúnánás – A helyi kulturális intézmények működésével, szakmai programjaival ismerkedett szerdán a kultúráért felelős államtitkár Hajdúnánáson. L. Simon László elsőként a Móricz Pál Városi Könyvtár Helytörténeti Gyűjteményének kiállításait tekintette meg, és tájékozódott a jövőbeli tervekről, majd ellátogatott a Kéky Lajos Városi Művelődési Központba.L. Simon László államtitkári posztjának betöltése alatt számtalan települést keresett fel, hogy felmérje a kulturális lehetősségeket, megismerje az ottani intézmények működését, találkozzon a helyi kulturális élet meghatározó alakjaival – ismertette közleményében az államtitkárság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!