Húsz tyúkot lopott a nagycserkeszi férfi

Illusztráció
Illusztráció
Nagycserkesz – A helyi körzeti megbízottak a 49 éves nagycserkeszi férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. József 49 éves nagycserkeszi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. január 9-én 21 óra 30 perc körüli időben egy nagycserkeszi lakóház udvarán lévő ólból 20 tyúkot tulajdonított el. A sértett csak a reggeli ébredést követően vette észre, hogy a baromfiai eltűntek.

A helyi körzeti megbízottak a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek. Már a nyomozás kezdetén látókörükbe került egy 49 éves nagycserkeszi férfi, akit elszámoltatása érdekében a lakóházában igazoltattak. A gyanú hamar beigazolódott, mivel a rendőrök a lakás kamra helyiségben az eltulajdonított baromfik egy részét megtalálták és lefoglalták. Az egyenruhások az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, ahol a férfi beismerő vallomást tett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,







hirdetés