Huszonnégy órás tekerés a Hungaroringen

A nyíregyháziak mindhárom csapata az élen zárt
A nyíregyháziak mindhárom csapata az élen zárt
Nyíregyháza – A ViniBike mindhárom csapata az élen végzett kategóriájában a Tour de Ringen.

A ViniBike KSE ez évben három hatfős csapattal állt rajhoz a Hungaro­ringen a közelmúltban rendezett harmadik Tour de Ring 24 órás kerékpárversenyen. A nyíregyháziak ezen a pályán már rutinosnak számítanak, hiszen mindkét korábbi versenyen is ott voltak.

Kiss Áron és Palotai Gabriella egyéni személyre szabott edzéstervet készítenek a bringásoknak, Fülöp Tibor pedig sportlaboros diagnosztikai elemzésekkel segíti a nyíregyháziakat, ennek és a remek csapatmunkának meg is lett az eredménye, hiszen a ViniBike mindhárom csapata az élen zárt.

A rajt után a hatfős csapatok emberei váltották egymást, közben folyamatosan figyelték az online eredménykijelzőt.

Nappal is nagyon izgalmas a Hungaroring pályáján tekerni, de éjszaka még inkább. Nincs kátyú, és nem jönnek autósok sem szemből, biztonságosan, a tekerésre koncentrálva lehet falni a kilométereket.

A bringások segítői, Majoros János, Hornyák Anna, Roma Ádám és Nagy Ben­degúz folyamatosan figyelték a versenyzők igényeit. Ben­degúz ezen túl még egy gyerekeknek rendezett ügyességi pályán is első lett korcsoportjában.

Eredmények

Abszolút és 151–200 évesek korcsoportja: 1. Vinibike VPT, 200 kör (Aranyosi Péter, Horváth Zsolt, Kovács Maté, Dovák Dávid, Farkas Attila, Vinnai Zsolt.)

151–200 évesek, vegyes csapat: 1. „ViniBike Vegyi”, 172 kör(Kovács Károly, Tógyer Ferenc, Fehér Dávid, Bihari Csaba, Gaál Izabella, Dombi Renáta.)

101–150 évesek: 1. „ViniBike Buli”, 171 kör ( Kocsis Dániel, Dallos Dániel, Lendvai Gergő, Szántó István, Szvatkó Péter, Hegedűs Attila.)

KM
hirdetés