Hűvösön marad Szepessy

Akt.:
Szepessy Zsolt ügyének tárgyalása
Szepessy Zsolt ügyének tárgyalása - © Fotó: Palicz István
Nyíregyháza – A bíróság szerint továbbra is tartani lehet a százmilliós állampolgársági csalással vádolt pártvezető szökésétől.

Bár védői a szerdai tárgyaláson mindent elkövettek, hogy ezentúl szabadlábon, de legalább házi őrizetben védekezhessen a máig előzetesben lévő, százmilliós állampolgársági csalással, üzletszerűen elkövetett befolyással üzérkedéssel vádolt Szepessy Zsolt, Becserné dr. Szarka Zsuzsanna bírónő úgy ítélte meg, bölcsebb, ha az Összefogás Párt elnöke továbbra is rács mögött marad.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 31-i számában és a kelet.hu-n.


Megkezdődött az Összefogás Párt elnökének pere Nyíregyházán

Nyíregyháza – Megkezdődött Szepessy Zsoltnak, az Összefogás Párt vezetőjének, Monok korábbi polgármesterének büntetőpere szerdán a Nyíregyházi Járásbíróságon. A korábbi önkormányzati vezetőt és társait azzal vádolja az ügyészség, hogy 2013-ban csaknem hatszáz ukrán állampolgárnak segítettek pénzért magyar állampolgárságot szerezni.

1000 euróért magyar állampolgárságot? Előzetesben Szepessy Zsolt

Nyíregyháza – Az ügyészség előzetes letartóztatásba helyezte Szepessy Zsoltot, az Összefogás Párt elnökét. A vád szerint ukrán állampolgároktól fogadott el pénzt magyar állampolgárságot ígérve nekik. Szepessy Zsolt ügyvédje megkeresésünkre megerősítette az intézkedés tényét.
hirdetés