Lángra kapott az ibrányi betörő

By cziffraandi
Akt.:
Rendőrök mentették ki a betörőt az égő házból
Rendőrök mentették ki a betörőt az égő házból - © Fotó: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Ibrány – Égő házból mentett ki két rendőr egy 52 éves ibrányi férfit, aki miután betört a lakatlan házba tüzet rakott, amitől a helyiség és a ruházata is lángra kapott.

A rendőrség ügyeletére 2013. december 15-én érkezett bejelentés, hogy egy ibrányi lakóházba betörtek. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek ahol látták, hogy a lakásból füst szivárog. A járőrök, hogy az esetleg veszélyben lévőket kimentsék bementek a házba, amelynek egyik helyisége már lángokban állt. Ott bukkantak rá egy férfira, akinek már meggyulladt a ruházata.

A rendőrök eloltották a tüzet a férfi ruháján és kimentették az égő házból. A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a sérültet kórházba vitték. Az 52 éves ibrányi férfit állapota miatt még nem lehetett kihallgatni, de a helyszínen annyit elmondott, hogy lopási szándékkal tört be a lakásba.

Arra azonban már nem tudott választ adni, hogy közben miért gyújtott tüzet. Az ügyben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: , ,


Ibrány.
SZON.HU


hirdetés