Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán reggel

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 31-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Baktalórántházán, a Zöldfa utcában. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. A balesetben egy ember sérült meg.

Falnak ütközött egy személygépkocsi szerdán a déli órákban Nyíregyházán, az Arany János utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében szerdán reggel Tiszakerecsenyen, a Dózsa György utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A száraz aljnövényzet gyulladt meg háromszáz négyzetméteren a délutáni órákban Tiszabercelen, a Rózsa utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Megdőlt egy nagyméretű fa szerdán a délelőtti órákban, amely a közlekedést veszélyeztette Szabolcsveresmarton, a József Attila és a Kossuth utcák kereszteződésében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés