Autóbusz és személygépkocsi ütközött Ibrányban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze péntek délután Ibrányban, a Hősök terén. A személygépkocsi vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, a buszon lévő tizenöt utasból senki nem sérült meg. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi pénteken este az M3-as autópályán, a 253-as kilométernél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Ópályi közelében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a Budapest felé vezető oldalon egy hasonló baleset műszaki mentésénél dolgoztak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba csúszott egy személygépkocsi pénteken este a 403-as elkerülőn, a 7-es kilométernél, Napkor közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet drótkötél segítségével vontatták vissza az útra és szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés