Busz lángolt Tiszabercelen – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Busz lángolt Tiszabercelen – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt Tiszabercelen egy helyközi buszjárat autóbuszának gumiabroncsa hétfő reggel. Az autóbuszvezető kezdte meg a tűz oltását egy tűzoltókészülékkel. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy gyorssugár segítségével oltották el a lángokat, valamint visszahűtötték a még izzó fékberendezést. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Bontási munkálatok közben meggyulladt egy ipari szárító-vasalógép hétfőn kora délután Kocsordon. Az esethez riasztott mátészalkai hivatásos tűzoltók a tüzet kettő „D” sugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Az úton megcsúszott és árokba borult egy személyautó hétfő este Székelynél a 4-es főúton. A tetejére borult járművet a demecseri önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelés ideje alatt a helyszínt biztosították. A balesetben egy ember, a gépkocsi vezetője megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés