Fejre állt egy autó Kemecsén – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi árokba hajtott és a tetejére borult vasárnap délután Kemecsén, a Móricz Zsigmond utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a gépkocsit kerekeire visszaállították.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a délutáni órákban Nyírlugos és Nyírmihálydi között. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították és kerekeire visszaállították.

Szétcsúszott és eltömődött egy füstelvezető vasárnap délután, emiatt a lakóház pincéje füsttel telítődött Tímáron, a Kossuth utcában lévő ingatlanban. Az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók a tüzelőanyagot a kazánból eltávolították, az elzáródást megszüntették és a pincét átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy vállalkozás épületének a kéményében az esti órákban Nyírbátorban, a Kossuth utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés