Idős asszonyt mentettek ki füsttel telítődött épületből Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Idős asszonyt mentettek ki füsttel telítődött épületből Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Füsttel telítődött épületből egy idős asszonyt mentettek ki a tűzoltók szombat délután Nyíregyházán, egy Arany János utcai társasház egyik első emeleti lakásából, ahol a tűzhelyen felejtett étel égett oda, miután a tulajdonos rosszul lett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzást, parázslást megszüntették, a füsttel telítődött lakást és a lépcsőházat átszellőztették.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombaton Gávavencsellőn, a Petőfi utcában. A helyi önkéntes és az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.
Szintén villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szakolyban, a Mátyás király utcában, a helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az útról lesodródott és árokba csapódott egy személygépkocsi szombat éjszaka Ökörítófülpösön, a Lehel utcában. A jármű vezetője az ütközés következtében kirepült a gépkocsiból, súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés