Labdarúgó megyei I. osztály – Összezárva is készülnek

Szőr Levente, Gyüre Tamás és Elek Ádám Egyiptomban készültek
Szőr Levente, Gyüre Tamás és Elek Ádám Egyiptomban készültek - © Fotó: kisvardafc.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Már minden megyei egyes csapat várja a bajnoki folytatást.


– Január 8-án kezdtük a felkészülést, amely huszonegy edzést és hét mérkőzést foglal magában – kezdte Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője. – Az edzések egyik fontos helyszíne a Vásárosnamény és az Ugornya közötti kerékpárút. Egyelőre a fiúk labdát csak a szertár polcain látnak. Részt veszünk Tarpán a nagypályás műfüves tornán, ezenfelül találkozunk a Kisvárdával, a Mátészalkával és a Nyírgyulajjal.

Hárman az első csapattal

– Január második hetében heti négy edzéssel mi is elkezdtük a munkát – mondta Siti Ferenc, a Fehérgyarmat mestere. – Természetesen felkészülési meccseket is játszunk, megmérkőzünk a Nagyecseddel, a szatmárnémeti Olimpiával kétszer, a kárpátaljai Nagyszőlőssel és a Bozsik Akadémia U19-es gárdájával is. Távozási szándékát nem jelezte senki, viszont több játékossal is tárgyalásban vagyunk.

– Hétfőn napi egy edzéssel megkezdtük a felkészülést – fejtette ki Erős Gábor, a Kisvárda II. trénere. – Elek Ádám, Szőr Levente és Gyüre Tamás a nagy csapattal vett részt az egyiptomi edzőtáborban, a többiek itthon készültek Korolovszky Gyuri kollégámmal. Szeretnénk ezt a fiatal csapatot egyben tartani, és mindig lesznek visszajátszók, biztos vagyok benne, hogy a sérüléséből lábadozó Mihail Rjasko is játszik majd nálunk meccseket. Szereplünk mi is nagypályás tornán, valamint vegyesen mérkőzünk felnőtt és U19-es csapattal, utóbbira példa a Nyíregyháza, vagy a Michalovce, felnőttek közül nagyrészt megyei első osztályúakkal játszunk, de találkozunk a Cigánddal is.

Két tornán is játszanak

– Január 9-én kezdtük a felkészülést, az első héten két foglalkozásunk volt, és végre négy hónap után teljes volt a létszámunk – ezt már Madalina György, az Ibrány edzője mondta. – Részt veszünk a Nyírerdő Kupán, a nagypályás műfüves tornán, valamint magasabb osztályú szlovák csapatok, és az NB III.-as Tállya ellen tesztelem a társaságot. Ezen a héten már három edzést tartottam a fiúknak, később tervezünk egy tíznapos bentlakásos összetartást.

Játékosmozgás

Ibrány – érkező: Haburcsák Krisztián (Sényő), távozó: –
Fehérgyarmat – érkező: -, távozó: –
Kisvárda II. – érkező: -, távozó: –
Vásárosnamény – érkező: Német Gergely (DASE), távozó: –

BB, MKIbrány.
SZON.HU


hirdetés