Nemi szervét mutogatta a segítséget nyújtó nőnek a nyíregyházi fiatal – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Nemi szervét mutogatta a segítséget nyújtó nőnek a nyíregyházi fiatal – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2018. február 6-án Tiszabercelen elfogtak egy 23 éves helyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 6-án a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 26 éves ózdi nőt. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőrt a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a nőt szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2018. február 6-án Nyíregyházán közlekedett gépkocsijával, majd séta közben leszólított egy nőt, akitől útbaigazítás kért. A sértett magyarázás közben közelebb lépett az autójához, és akkor vette észre, hogy a férfi közben szeméremsértő módon mutogatta magát. A rendőrök a bejelentést követően a megadott személyleírás alapján a feltételezett tettest rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás adatai szerint a férfi egy héttel korábban már követett el hasonló cselekményt a megyeszékhelyen. A rendőrség a további eljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett folytatja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés