„Vadrózsák” és öregfiúk a tiszaberceli színpadon

Ezúttal is szívvel-lélekkel dalolt és muzsikált a Sóstóhegyi Öregfiúk énekkar
Ezúttal is szívvel-lélekkel dalolt és muzsikált a Sóstóhegyi Öregfiúk énekkar - © Fotó: a szerző
Tiszabercel – Egy nap ezúttal is a nyugdíjasoké volt a berceli Kulturális és Turisztikai Napokon.

A tiszaberceli önkormányzat és a helyi nyugdíjas szervezet irányításával 16. alkalommal rendezték meg nemrégiben a Regionális Nyugdíjas Találkozót Tiszabercelen, a Tisza partján. „A közösen megélt élmények adják az élet sava-borsát!” – szólt az esemény mottója, amivel mi is maradéktalanul egyetértettünk.

Virág- és népdalcsokrok

Zsíros Antalné és Román Demeterné köszöntői után megemlékeztünk a megyei nyugdíjas szövetség nemrégiben elhunyt tiszteletbeli elnökéről, Szabó Pálról, majd a tiszaberceli nyugdíjasok népdalcsokorral üdvözölték a résztvevőket. Szabó Dórika virággal és egy nagymamáknak szóló verssel köszöntötte a nagyszülőket. Tiszabercel testvéregyesülete, a kabai nyugdíjasok szervezete Hajdú-Bihar megyei népdalcsokrot adott elő.

Hangulatos találkozó volt

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyugdíjasok összesen 32 műsorszámmal járultak hozzá a regionális találkozó sikeréhez, szebbnél szebb előadásokkal köszöntötték a mintegy félezer résztvevőt.

Volt ének, szavalat, énekkarok és tánckarok is színpadra léptek. Nekem különösen tetszett a Sényő-Nyírturai Gondozási Központ paródiája, a mi klubunkat a Sóstóhegyi Öregfiúk Énekkara és a Vadrózsa tánccsoport képviselték. Hangulatos, vidám találkozó volt, a szervezők és a rendezők mindent megtettek, hogy a nyugdíjasok jól érezzék magukat, köszönet érte.

– Lőkös Imréné, Nyíregyháza –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés