Ibrányi Rambo: vasszékkel dobálja az ügyintézőt, széttépi a vezetőszíjat, meglóg a zsaruk elől

Ibrányi Rambo: vasszékkel dobálja az ügyintézőt, széttépi a vezetőszíjat, meglóg a zsaruk elől
© Illusztráció
Ibrány – Korábban vasvázas székkel dobálta az ügyintézőt az Ibrányi Járási Hivatalban, majd elszakítva a vezetőszíjat, meg akart lógni a zsaruk elől a Nyíregyházi Törvényszék épülete előtt. No nem sokáig futott, maximum 20 métert, építőmunkások állították meg. Most pedig kapott 2 év börtönbüntetést.

A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség a mai napon soron kívül bíróság elé állította azt az ibrányi férfit, aki 2016. szeptember 30-án a Nyíregyházi Törvényszék épülete előtt a vezetőszíjat elszakítva megszökött az őt kísérő rendőr őrizetéből.

Az említett napon a férfit egy másik tárgyalásra állították elő a rendőrök, melynek során kezeit előre bilincselték, a bilincsre pedig vezetőszíjat helyeztek fel.

Délelőtt 10 óra 40 perckor az egyik rendőr a megbilincselt férfivel kilépett a törvényszék épületéből, amikor is a férfi erősen megrántotta a vezetőszíjat, amitől az elszakadt. A férfi a Bocskai utcán futni kezdett, azonban az ott dolgozó építőmunkások feltartóztatták, és átadták a rendőrségnek.

Az ügyész a többszörösen büntetett előéletű vádlottat fogolyszökés bűntette miatt állította ma bíróság elé, a Nyíregyházi Járásbíróság pedig 2 év 2 hónap börtönbüntetést szabott ki vele szemben, valamint 3 évre eltiltotta a közügyektől.

Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

– Dr. Szilágyi László, sajtószóvivő –


Vasvázas székkel dobálta az ügyintézőt Ibrányban egy férfi

Ibrány – Egy másik ügyintéző fejét pedig ököllel ütötte a feldühödött férfi.
hirdetés