Idegenbeli meccseken készülnek a rajtra

Szerdán a piros mezes várdaiak hazai műfüvön játszottak gól nélküli meccset a szlovák második ligás tőketerebesiekkel
Szerdán a piros mezes várdaiak hazai műfüvön játszottak gól nélküli meccset a szlovák második ligás tőketerebesiekkel - © Fotó: kisvardafc.hu
Nyíregyháza – A kisvárdaiak Nagymihályban játszanak, a Szparira két törökországi meccs vár.

Jövő hét végén folytatódik a pontvadászat a honi labdarúgás élvonalában és a másodosztályban.

A Kisvárda Master Good szombatra tervezte a baj­noki főpróbát. Mivel a csapat Szombathelyen, a Haladás ellen kezd, ezért idegenben és lehetőleg igazi gyepen szeretettek volna játszani a szabolcsiak.

Ebből sajnos az időjárás miatt csak az egyik valósul meg, hiszen Nagymihályon a ­szlovák ­élvonalbeli házigazdák, az MFK Zemplín Michalovce ellen, de műfüvön meccsel majd kisvárdai együttes.

Élvonalbeli ellenfelek

A Nyíregyháza Spartacus NB II.-es csapata még a törökországi edzőtáborban gyűjti az erőt. A nyíregyháziak szombaton két edzőmeccsen is pályára lépnek, mindkettő kemény erőpróba lesz. Előbb az orosz első osztályban szereplő, jelenleg a Zenit mögött második helyen álló Krasnodar harmadik számú csapata lesz az ellenfél. Az oroszoknál jó néhány korosztályos válogatott is lehetőséget kaphat.

A másik ellenfél a szerb élvonalban tavaly negyedik Spartak Subotica lesz. A Vojvodina után a második legnépszerűbb vajdasági csapatban a szerb focisták mellett angol, nigériai és mon­tenegrói légiósok is vannak. A szabadkaiak néhány napja a Békéscsabával játszottak és győzték le a békésieket.

– KM –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés