Idegenforgalmi kínálat a standokon

Idegenforgalmi kínálat a standokon
Nyíracsád Tourinform Irodája fennállása óta jelen van a fővárosban évente megrendezésre kerülő idegenforgalmi kiállításon és vásáron.

– A vásár kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy bemutathassuk az érdeklődőknek az iroda gyűjtőkörzetéhez tartozó községek idegenforgalmi látnivalóit, a Ligetalja-Gúth Idegenforgalmi Társaság programjait és szálláskínálatát. – fogalmazott Sándor Edit, az iroda vezetője. A prospektusokon, szórólapokon kívül rendszeresen bemutatják a helyi kézművesek remekeit, a termelők tájjellegű termékeit. A nyíracsádi Árpád-kori református műemlék templom, a gúthi erdő és a vadászház minden évben központi helyet foglal el a nyírségi stand kínálatában, idén pedig nagy hangsúly fektettek a tavaly megnyílt Malom Galéria népszerűsítésére is.

A vásár kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy bemutathassuk az érdeklődőknek az iroda gyűjtőkörzetéhez tartozó községek idegenforgalmi látnivalóit, a Ligetalja-Gúth Idegenforgalmi Társaság programjait és szálláskínálatát. – fogalmazott Sándor Edit, az iroda vezetője. A prospektusokon, szórólapokon kívül rendszeresen bemutatják a helyi kézművesek remekeit, a termelők tájjellegű termékeit.

A nyíracsádi Árpád-kori református műemlék templom, a gúthi erdő és a vadászház minden évben központi helyet foglal el a nyírségi stand kínálatában, idén pedig nagy hangsúly fektettek a tavaly megnyílt Malom Galéria népszerűsítésére is.

– K. Z. E. –
hirdetés