Ideiglenes forgalomkorlátozás Nyíregyházán

Ideiglenes forgalomkorlátozás Nyíregyházán
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – A rendőrség azt javasolja, hogy a futóverseny ideje alatt a városban közlekedők a belvárost elkerülve a körutat használják.

Az „Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Család futás” elnevezésű rendezvény miatt 2017. május 20-án 8 órától előreláthatóan 13 óráig Nyíregyházán ideiglenes forgalomkorlátozás várható az alábbi útvonalon:

Kossuth tér – Zrínyi utca – Bercsényi utca – Hősök tere – Vay Ádám körút – Dózsa György utca – Vay Ádám körút – Hunyadi út – Pazonyi tér – Hunyadi utca – Bocskai utca – Samassa tér – Szabadság tér – Dózsa György utca – Kossuth tér.

A rendőrök a verseny ideje alatt a Vay Ádám körút és a Dózsa György utcát teljes szélességében lezárják, a Hunyadi utcán félpályán haladhat a forgalom. A belvárosból a László utca felé csak egyirányba tudnak haladni majd a járművek. A rendőrség azt javasolja, hogy a verseny ideje alatt a városban közlekedők a belvárost elkerülve a körutat használják. A rendezvény ideje alatt a forgalomelterelést és a forgalomirányítást a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve közösen végzik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés