Ideiglenes forgalomkorlátozások Nyíregyházán

Ideiglenes forgalomkorlátozások Nyíregyházán
Nyíregyháza – Rendezvény miatt megállási tilalomra és útlezárásra kell számítania a lakosságnak 2018. január 26-án és 27-én.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a lakosságot és a járművezetőket, hogy rendezvény miatt forgalmirend változásokra kell számítaniuk 2018. január 26-án 16 órától 2018. január 27-én 16 óráig Nyíregyházán. Megállási tilalom lesz érvényben a Kodály Zoltán Általános Iskola (Nyíregyháza, Vay Ádám körút 18. szám) körüli útszakaszokon és parkolókban, így a Tavasz, a Selyem és a Nyár utcán.

2018. január 27-én 10 óra és 11 óra között, valamint 14 óra és 16 óra között útlezárás lesz a Nyár utca és a Selyem utca kereszteződésétől a Tavasz utcán, a Tesco áruház parkolójába vezető bekötőútig. Az ideiglenes forgalomkorlátozás ideje alatt a területre, kizárólag az ott lakók hajthatnak be.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és a lakóközösség tagjait, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés