Ideiglenes forgalomkorlátozások várhatóak Nyíregyházán

Ideiglenes forgalomkorlátozások várhatóak Nyíregyházán
Nyíregyháza – A rendőrség azt javasolja, hogy a rendezvény ideje alatt a járművezetők a belvárost elkerülve közlekedjenek!

A 2018. június 1-jén megrendezésre kerülő „Michelin Bringafesztivál 2018” elnevezésű rendezvény miatt Nyíregyházán ideiglenes forgalomkorlátozások várhatóak az alábbi útvonalakon:

2018. június 1. 18 órától 2018. június 2. 18 óráig a Samassa József tér lezárásra kerül.

2018. június 2. 12 órától előreláthatóan 15 óráig a Bocskai utca – Hunyadi utcától a Luther térig terjedő szakasza – le lesz zárva és a belvárosban további forgalomkorlátozások várhatóak.

A „Vidám Kerekezés” ideje alatt a Kossuth utca és a Sóstói út a Kemecsei úti felüljáróig teljesen le lesz zárva, ezért a rendőrség azt javasolja, hogy a járművezetők a körút északi és keleti oldalát (Ságvári kertváros és Jósavárosi településrész) mellőzzék, inkább a nyugati és a déli irányba közlekedjenek (Állomás tér környéke és a Debreceni út)!

A rendezvény ideje alatt a rendőrök a forgalom zavartalanságát (forgalomelterelést és a forgalomirányítást) a polgárőrökkel együttműködve biztosítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakokban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés