Idén is megrendezik az Educatio oktatási szakkiállítást

Akt.:
Budapest – Idén is megrendezik az Educatio oktatási szakkiállítást, amely január 21-23-án, immár 16. alkalommal segíti a felvételizőket abban, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő képzést.

A szervezők által az MTI-hez eljuttatott összegzés szerint a fővárosi SYMA rendezvényközpontban több mint száz oktatási intézmény mutatja majd be kínálatát.

Az Educatio kiállításon az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, a juttatásokkal, ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is.

A válaszokat a lehető leghitelesebb forrásból kaphatják meg a kilátogatók, a pavilonoknál az intézmények jelenlegi hallgatóit is kérdezhetik, akik a hasznos információkon kívül megosztják velük saját tapasztalataikat. Az eseményen külföldi egyetemek, szakképző intézmények, nyelviskolák is bemutatkoznak, továbbá az első ízben felvételizők mellett a mester- és doktori képzések iránt érdeklődők is megtalálhatják álmaik képzését. A rendezvény a szülők, pedagógusok, intézményvezetők számára is hasznos esemény lehet – írták.

A rendezvényen képviselteti magát a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány (KMA) is – közölte Gáspár Kinga, az alapítvány szakmai vezetője az MTI-vel.

Az E17-es standon a látogatók betekintést nyerhetnek a közszolgálati média alkotó folyamataiba, valamint megismerkedhetnek a KMA képzéseivel.

A KMA idén 6. alkalommal indítja multimédiás szerkesztő képzését, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel (PPKE) együttműködésben.

A közszolgálati média szerkesztő szakirányú továbbképzés olyan diplomás jelentkezőket vár, akik szeretnék a gyakorlatban elsajátítani a multimédiás alkotómunka műhelytitkait.

A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.hu oldalon található.

– MTI –
hirdetés