Idényzárás a pingpong NB III-ban

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: A Kisvárda nyerte az Apagy elleni megyei rangadót, győzelemmel zárt a Mátészalka, a Záhony és a Fehérgyarmat is.

Várdai ASE–Apagy SE III 14–4

Mindkét csapat tartalékosan állt fel, a kisvárdaiaknak jobban kijött a lépés, így ők zárták győzelemmel a bajnokságot. Győztek: Pokol P. 4, Újvári, Arady 3-3, Varga P. 2, az Arady, Varga P. és az Újvári, Pokol P. páros 1-1, illetve Bodrogi F., Budai P. 2-2.

Mátészalkai MTK–Teva Debrecen SE III 12–6

Hozta a kötelező győzelmet a szalkai csapat, amivel megőrizte a negyedik helyét. Gy.: Hegedűs T. 4, Damasiewicz N., Lukács B. 3-3, Mészáros T. és a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1.

Teva Debrecen SE II–Záhonyi VSC 6–12

A párosmeccsek még 1–1-re álltak a felek, az egyéni küzdelmek során viszont a záhonyiak felülkerekedtek a tartalékos kiálló debrecenieken. Gy.: Csépke, Nagy A. 4-4, Petó L. 2, Sütő L. és a Nagy A., Csépke páros 1-1.

Debreceni AK II–Fehérgyarmati VSE 8–10

A vártnál nagyobb ellenállásba ütköztek a gyarmatiak, de a meccs végén sikerült felülkerekedni az ellenfélen, és győzelemmel zárni a szezont. Gy.: Bartha M., Szilágyi Z. 3-3, Bánik 2, Szim és a Szilágyi Z., Bartha M. páros 1-1.

Hajdúszoboszlói AK–Vitka SE-Vásárosnamény 15–3

Papírforma-eredmény született, a vitkaiak nem tudták megnehezíteni a második helyezett dolgát. Gy.: Orosz F., Pacuk S. és az Orosz F., Bányász Zs. páros 1-1.
hirdetés