Helyi közélet

2013.06.01. 15:29

Önnek van, vagy volt kedvenc pedagógusa?

Burik Györgyné nevén is nevezte egykori kedvenc pedagógusát. – Az orosi iskolában tanító, volt osztályfőnökömet nagyon megszerettem. A napokban egyébként véletlenül összefutottunk, jó volt vele egy kicsit elbeszélgetni – mesélte a hölgy, akiről kiderült az is, hogy az orosi általános iskolába járt.

Burik Györgyné nevén is nevezte egykori kedvenc pedagógusát.

– Az orosi iskolában tanító, volt osztályfőnökömet nagyon megszerettem. A napokban egyébként véletlenül összefutottunk, jó volt vele egy kicsit elbeszélgetni – mesélte a hölgy, akiről kiderült az is, hogy az orosi általános iskolába járt.

Gergely Ákos idén ballag a nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskolában, a történelemtanárt a szívébe zárta. – Érdekes, hogy magát a tantárgyat különösképp nem szeretem, de a tárgyat oktató pedagógust igen.

Farkas Fanni a Jókaiba jár, ő is nyolcadikos.

– Én nagyon szeretem az osztályfőnökömet. Magyart tanít, én Ákossal ellentétben a tantárgyat is megkedveltem általa.

Kis Károly Vasváris volt, a tesiórákra szívesen emlékszik vissza. – Megszeretette velem a mozgás és az atlétikát. Az ő közbenjárására részt vettem több atlétikai versenyen is.

Négyesi Nelli a nagykállói Korányi Frigyes Gimnázium dráma tagozatára járt, a dráma tanárt kimondottan kedvelte. – Kimondottan talpraesett tanárnő volt, ő is kedvelt engem.

László Eszter azért szereti a jelenlegi osztályfőnökét, Hajdúné Balázs Enikőt, mert az iskolai oktatáson kívül is nagyon sokat foglalkozik velük.

KM-Tg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában