Ifjú tehetségek lépnek a kisvárdai színpadra

Kisvárda – Minden fiatal kiemelkedik valamiben, csak meg kell találni, hogy miben is tehetséges. Olykor ez már rövid idő alatt kiderül, máskor több évre is szükség van. A pedagógusok és a szülők felelőssége és feladata, hogy segítsenek kibontakoztatni a gyermekekben megbúvó érdeklődési kört, segítsenek felszínre juttatni a tehetséget. Ezt szolgálja a Miből lesz a cserebogár? című rendezvény is, amelyet Kisvárdán rendeznek meg a Művészetek Házában február 8-án 17 órától.

– A hajdani Ki mit tud?-ok hangulatát szeretnénk visszaidézni táncos, énekes, zenész, mesemondó tehetségű gyermekek közreműködésével. A műsorban olyan 6–12 éves gyermekek lépnek fel, akik már bizonyítottak országos versenyeken, vagy sikeresen szerepeltek különböző bemutatókon – tájékoztatta szerkesztőségünket Szilágyi Zoltánné, a Mistral Ifjúsági és Szabadidő Egyesület elnöke. A meghívott vendég a debreceni Abigél Művészeti Iskola és Attitude Táncegyüttes tagjai, akik magyar bajnokok, valamint a nemzetközi versenyeken dobogós helyezéseket elért versenyzők. A helyi Vári Emil Általános Iskola zenekarával színesíti a megmérettetésre vállalkozók palettáját.

A házigazda Mistral-NyírZem az utánpótlás mazsorettcsoportjával lép színpadra.

A produkciókat öttagú zsűri értékeli. A fellépők ajándékot kapnak majd, köszönettel elfogadjuk a támogatók felajánlásait – tette hozzá Szilágyi Zoltánné.

KM
hirdetés