Helyi közélet

2011.08.09. 20:30

Figyelmetlen román kamionos szorult a kisvárdai dugóba

Kisvárda - Nem nehéz feltételezni, hogy figyelmetlen volt az a román kamionsofőr, aki járművével beszorult a belvárosba, ahol megváltozott a forgalmi rend.

Kisvárda - Nem nehéz feltételezni, hogy figyelmetlen volt az a román kamionsofőr, aki járművével beszorult a belvárosba, ahol megváltozott a forgalmi rend.Két román kamionsofőr haladt kedden délután Kisvárdán a Csillag utcán a Krucsay utca felé. Építkezés miatt útlezárás van érvényben és megváltozott a forgalmi rend, ám a sofőrök megpróbáltak beljebb jutni, csakhogy egyre szorultabb helyzetbe navigálták a hosszú járműveket. Végül úgy döntöttek, hogy megfordulnak, de ez már nem volt lehetséges, elakadtak. Az egyik arra járó kamionos vállalta, hogy segít, a még nagyobb tumultus elkerülésére a rendőrök segítettek a forgalom terelésében. Végül a manőver sikeres volt, a tartálykocsik kikerültek a dugóból.

A járművek jelzése szerint veszélyes anyagot szállítottak, de értesülésünk szerint ekkor már üresek voltak. Tanácsos a rutinból vezetőknek jobban figyelni a megváltozott forgalmi rendre, nem zárható ki, hogy a román kamionsofőrök is a megszokott úton rutinból vezetve okoztak dugót.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában