Igricések víg napja

A színpadi műsor mindig színes és szórakoztató
A színpadi műsor mindig színes és szórakoztató
Nyíregyháza – A júliusi esős idő miatt halasztották későbbre a jubileumi rendezvényt.

Nagy kár lett volna érte, ha végképp elmarad a jubileumi, vagyis 10. alkalommal betervezett Sóstó-Sóstóhegyi Igrice-nap, hiszen minden évben színvonalas programmal készül a szervező Igrice Civil Egyesület, és így lesz ez most is.
Vadrózsák és Öregfiúk

Szeptember 3-án, a sóstóhegyi iskola udvarán 9.30-tól megnyitóval indul a program, és ahogy az egy kiváló egész napos rendezvényhez illik, a délelőtt a gyermekeké, a délután pedig a nagyobbaknak kínál remek szórakozási lehetőséget. A délelőtti báb­előadás, nóta-, népdal- és néptáncos műsorszámok után természetesen a sóstóhegyiek is megmutatják színpadi produkcióikat. A Vadrózsák és a helyi Öregfiúk táncműsorral, Balogh László pedig katonanótákkal készül. Nagy Zoltán előadóművész zenés műsora, Molnár Péter gitárjátéka, és a Napfény Lányai Hastánc­csoport műsora viszont már a Full Rock Band élő koncertjét készíti elő, amivel a blues és a rockzene kedvelőit egyformán meg kívánják örvendeztetni.

S ahogy az lenni szokott, idén is lesz kirakodóvásár, hungarikumok és helyi értékek bemutatója, valamint íjászat a nap folyamán.

KM

Címkék: ,hirdetés