Így alakul a közlekedés húsvétkor Nyíregyházán!

Akt.:
Így alakul a közlekedés húsvétkor Nyíregyházán!
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – Nyíregyháza MJV Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztálya tájékoztatása szerint a hosszú hétvégén (április 14-17.) várható fokozott turisztikai és szabadidős tevékenység által megnövekedett gépjármű forgalom irányítását Sóstógyógyfürdőn a rendőrség és a közterület-felügyelet munkatársai végzik. Utasításaikat kérjük, minden esetben tartsák be.

Csak szükség esetén egyirányú

A forgalmi rend a megszokotthoz képest alapvetően nem változik, azonban ha a megnövekedett gépjármű forgalom indokolttá teszi, a helyszínen lévő rendőri vezető elrendelheti az egyirányú forgalmi rend bevezetését a Kemecsei úti felüljárótól a Fürdő utcáig a Sóstói úton és a Berenát utcán. Ebben az esetben a kihelyezett jelzőtáblák szerint közlekedjenek.

Több parkolási lehetőség

A Kemecsei úti felüljárótól az Állatpark bejáratáig a Sóstói út két oldalán a parkolás megengedett.

Az állatpark bejárata előtti és a Tölgyes utcai parkolók feltöltésénél kérjük, hogy a járművezetők kövessék a NYIRVV Kft. parkoló ellenőreinek az utasításait. A polgárőrök szintén a parkolókban teljesítenek szolgálatot, melynek célja a gépkocsi feltörések megakadályozása.

Tömegközlekedés

A helyi autóbuszjáratok a hétvégi és ünnepi menetrend szerint közlekednek Sóstógyógyfürdőre, de szükség szerint nagyobb befogadóképességű, vagy több járművet is indítanak.

– Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala –
hirdetés