Így az igazi: barátok közt bajnokságot nyerni

A Gyulaháza néven szereplő baráti társaság megvédte bajnoki címét. A képről hiányzik Pásztor István
A Gyulaháza néven szereplő baráti társaság megvédte bajnoki címét. A képről hiányzik Pásztor István - © Fotó: tudósítónktól
Szabolcs- Szatmár-Bereg – A sok éve működő Kisvárda körzeti öregfiúk nagypályás focibajnokságot tavaszi-őszi rendszerben játsszák. A sok éve működő küzdelemsorozat ezúttal tizenegy csapattal indult, de csak tízzel zárult.

A Gyulaháza néven induló baráti társaságnak sikerült megvédeni címét, a legnagyobb kihívók, a Kisvárda, Vásárosnamény, Tuzsér, trió előtt. A csapatokban az NB I.-ben, illetve az NB II.-ben is megfordult játékosok is pályára lépnek, például Illés Gyula, Bardi Gábor, Illés Norbert, Iván Attila.

Az élen végzett együttes tagjai olyan közösség alkotnak, akik az aktív éveikben más egyesületekben, mint ellenfelek szerepeltek, de a „veteránok” között már egymással karöltve fociznak. A 2012-es szezontól harmadszor bizonyultak a legjobbnak a nagypályán, emellett többször diadalmaskodtak a téli terembajnokságban.

A gárda az idei évet a feleségek jelenlétével, jó hangulatú vacsorával zárta. Ezúton is köszönik Nyírkarász polgármesterének, Szalmási Józsefnek és Gyulaháza polgármesterének, Bardi Bélának a segítő szándékát.

KM
hirdetés