Magyarország

2012.12.16. 18:38

Motorvonat és személygépkocsi ütközött Jászapátinál

Szolnok, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Motorvonat ütközött személygépkocsival vasárnap délután Jászapátinál egy vasúti átjáróban, a szerelvény maga alá gyűrte a gépjárművet; vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte a Mávinform, a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.

Szolnok, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Motorvonat ütközött személygépkocsival vasárnap délután Jászapátinál egy vasúti átjáróban, a szerelvény maga alá gyűrte a gépjárművet; vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte a Mávinform, a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.Miklós Éva, a Mávinform sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a gépkocsi a működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre.

S. Tóth Anikó, a Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hozzátette: a vezető beszorult a gépjármű utasterébe, onnan a tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki.

Veres Éva, a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyletese elmondta: a gépjárművet egy 57 éves jászberényi nő vezette, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A műszaki mentés befejeződéséig - várhatóan 21 óráig - a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vasútvonal balesetben érintett szakaszán, Jászapáti és Jászárokszállás közötti szünetel a vasúti közlekedés - közölte a Mávinform.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!