Nyíregyháza hírei

2015.03.11. 10:13

Parfümöt és farmernadrágot próbáltak lopni - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves pócspetri lakos ellen. A lány 2015. március 10-én egy nyíregyházi drogériából parfümöt és más kozmetikai terméket kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A járőrök a fiatalt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2015. március 11-én Kemecsén fogták el B. Mihály 32 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt elfogató parancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. Attila István 48 éves debreceni lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. március 10-én egy nyíregyházi üzletből farmernadrágot kísérelt meg eltulajdonítani, de a bolt vezetője tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!