Így lopott el napi 2 órát az életünkből egy tolvaj Nyíregyházán

Így lopott el napi 2 órát az életünkből egy tolvaj Nyíregyházán
© Illusztráció: getty images
Nyíregyháza – Sajnos, az élet igazságtalan, ezt számtalanszor tapasztaljuk. Előbb utóbb mindenkit utolér egy kis igazságtalanság. Minket az elmúlt héten csípett nyakon – írja olvasónk.


Átlagos fiatal pár vagyunk, akik most kezdik élni a nagybetűs életet. Pontosabban kezdenék, de valahogy mindig egy-egy nagy kő gördül az utunkba. Lehet hogy ez volna maga a nagy betűs élet.

Vasárnap, délelőtt 11 és délután 3 között ellopták a párom biciklijét. Nehéz feldolgozni a történteket, pontosabban a következményeit a történteknek. Alapvetően azt nem értjük, hogy miért onnan lopnak, ahol amúgy sincs sok? (talán innen a legegyszerűbb)

Elvittek tőlünk egy 60.000 ft értékű kerékpárt, amiért bizony mi megdolgoztunk. Nagyobb probléma viszont, hogy ez nem csak egy kerékpár volt, ez egy olyan tárgy volt ami megkönnyítette a párom életét nap mint nap. Ugyanis, ezzel járt dolgozni! A Kedvesem munkahelye a város másik végén van, és a tömegközlekedés miatt kizárt hogy busszal tudjon járni, így nem maradt más mint a kerékpár, amivel kb 10 perc alatt eljutott dolgozni és onnan haza. Most hogy a kerékpár nincs többé, minden nap 1 órával korábban kell kelni és 1 órával később hazaérni. Kedves tolvajunk elvett naponta 2 órát az életünkből. Ez a 2 óra egy fiatal pár életében nagyon sok tud lenni. És egész egyszerűen jön valaki és elveszi tőlünk, következmények nélkül.

Természetesen a feljelentést megtettük, de valójában nem számítunk arra, hogy a bicikli előkerül valaha. Arra pedig, hogy a kárba veszett időt visszakapjuk nincs lehetőség.

Összességében, megfosztottak minket egy tárgytól ami többet ért nekünk mint a valódi értéke és úgy vélem nem fog történni semmi. Semmi és ez szomorú.

Sajnos az ellopott tárgyak sokszor sokkal fontosabbak és értékesebbek annál mint amennyit kap érte majd a kedves “újraérékesítő” – zárta levelét olvasónk.
hirdetés