Így már szebb a világ a sényőieknek

Akt.:
Megszaladt a sényőieknek tavasszal, ebből még valami szép is kisülhet a végén
Megszaladt a sényőieknek tavasszal, ebből még valami szép is kisülhet a végén - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – Nem visszaélnek, sokkal inkább élnek a bizalommal a sényői játékosok.


A fejlődés megkérőjelezhetetlen. A Sényő-Carnifex az elszúrt őszi idény után a tizenegyedik helyen szerénykedett, időközben viszont az ötösik pozícióba tornázta fel magát. A tavaszi szereplés alapján az Ember-legénységnél csak az élen nyomuló Balkány teljesített jobban, amellyel szemben egyetlen idei vereségét jegyzi. Egyébiránt tizenkilenc pontot kaszált az együttes, utóbbi öt fellépését pedig kivétel nélkül megnyerte.

– Valójában annyi történt, hogy a nyári játékosmozgás után most ért igazán össze a társaság – közölte nemes egyszerűséggel Ember Roland, a Sényő edzője. – Mindemellett az egyéni érdekeket mindenki alárendeli a csapatnak.

Pedig ugyanúgy készülünk, mint korábban, talán annyi változott, hogy helyére kerültek bizonyos dolgok, nagyobb lett a fegyelem, ezzel párhuzamosan felszabadultabb, jobb kedvű a társaság. A győzelmek sokat segítettek, amivel aligha mondok nagy újdonságot. Na és még egy fontos tényező, a múlttal ellentétben a játékosok élnek és nem visszaélnek a bizalommal. Rövid távú célunk, hogy a tavaszi tabellán dobogón végezzünk, ezt egyelőre tartjuk, hogy mi lesz a továbbiakban, az még a jövő zenéje.

KM-KT

Címkék: , ,


Sporthírek


hirdetés