Így szurkolok én a foci-vb helyszínén! – A Kelet és a Szon fotóbeküldő játéka

Akt.:
Így szurkolok én a foci-vb helyszínén! – A Kelet és a Szon fotóbeküldő játéka
© Fotó: AFP
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Várjuk azon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szurkoló/szurkolók fényképét (lehet szelfi vagy hagyományos beállítású digitális fotó, egyszereplős vagy csoportkép), akik a 2018-as labdarúgó világbajnokság valamely helyszínén szurkolnak és szívesen viszont látnák a fotójuk a Kelet-Magyarország hasábjain, a digitális Kelet és a Szabolcs Online oldalán.

Amennyiben egy fotón többen is szerepelnek, úgy minden résztvevőnek hozzájárulását kell adnia a fotó beküldéséhez. E hozzájárulások meglétét a fotót feltöltő személy ezen szabályok és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával jelzi cégünk felé.

A fénykép feltöltésével a játékos, illetve a fotón szereplők kifejezetten hozzájárulnak a beküldött fotó és az azon szereplők neveinek (lakóhelyének – település) alábbi felületeken történő publikálásához: Kelet-Magyarország napilap, Szabolcs Online, a Kelet Facebook-oldala, és a Szabolcs Online Facebook-oldala.

Egy játékos egy helyszínről csak egy képpel jelentkezhet.

A fotókat beküldők között a játék végén 3 darab negyedéves digitális Kelet előfizetést sorsolunk ki véletlen-szám generátor segítségével.

Ha a versennyel kapcsolatban bármilyen kérdése van, írjon a verseny@kelet.hu címre.További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés