II. Gindele György emléktorna Kisvárdán

II. Gindele György emléktorna Kisvárdán
© Fotó: katasztrófavédelem
Kisvárda – Pénteken rendezte meg a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség a II. Gindele György emléktornát Kisvárdán. A Várkerti pályán kilenc csapat részvételével zajlott a küzdelem.

Nyolc évvel ezelőtt, hagyományteremtő szándékkal, a labdarúgás népszerűsítése, a szabadidő hasznos eltöltése, illetve a rendvédelmi és kárelhárítási tevékenységben, mentésben közreműködő szervek közötti sportbaráti kapcsolatok erősítése céljából rendezték meg az első Kék Lámpa Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát Kisvárdán. A torna nemzetközi minősítését, a város egyik testvérvárosa, Királyhelmec részvétele adja.

2015-től keresztelték át Gindele György Emlékkupára, miután a Kisvárdai Mentőállomás egykori gépkocsivezetője tragikus körülmények között vesztette életét. Idén, a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség rendezte meg az emléktornát. A megnyitón Aros László tű. alezredes köszöntötte a meghívott szervezetek vezetőit, majd Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere szólt a résztvevőkhöz. A rendezvényen részt vett Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is.

A kora délutánig tartó csoportmérkőzések, elődöntők és döntő mérkőzés után született meg a végeredmény.

2016. év II. Gindele György emléktorna dobogós helyezettei:

I. Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség

II. Kisvárdai Rendőrkapitányság

III. (Kráľcovský Chlme ) Rendőrkapitányság/Szlovákia

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés