Ijesztő adat: Kiderült, mennyi idő után unnak rá az ágyban a pasijukra a nők

Ijesztő adat: Kiderült, mennyi idő után unnak rá az ágyban a pasijukra a nők
© Illusztráció: getty images
Milyen hamar laposodik el a szeretkezés egy párkapcsolatban? Erre a fogós kérdésre kereste a választ egy új felmérés, és igencsak elkeserítő eredményre jutottak. Kiderült, a dolog hamarabb bekövetkezik, mint bárki is hinné.

A Southamptoni Egyetem arra a nyugtalanító eredményre jutott, hogy a nő körülbelül egy év után már megunják a szexet a párjukkal. Lássuk be, ez egy hosszú távú kapcsolatnál maga a tragédia. Egyúttal megmagyarázza, miért bukkannak elő hirtelen a kifogások – a fejfájás, a fáradtság -, amikor az ágyba próbálod csalni a csajodat.

A felmérésben megkérdezett nők 34 százaléka azt mondta, teljeset elvesztette a vágyat, hogy szeretkezzen a pasijával, míg a férfiaknak csak a 15 százalékka állította ugyanezt kedvesükre.

A kutatást vezető Cynthia Graham professzor elmagyarázta az okokat is. Állítása szerint a nők nem képesek különválasztani a szexet a kapcsolat egészéből: azaz, ha valami nem klappol a párjukkal, legyen szó kommunikációs problémáról, vagy csak a begyöpösödésről, az bizony a szexuális életet is tönkre teszi.

No de mi a megoldás? Természetes, hogy egy idő után elmúlik az újdonság varázsa, ilyenkor érdemes kicsit kísérletezni, megújulni, legyen szó akár szexuális segédeszközökről, szokatlan pózokról, más helyszínekről – no meg persze érdemes a kapcsolat különböző aspektusain is javítani, ennek pozitív hatásai az ágyban is jelentkeznek.

Forrás: ripost.hu


Hány éves vagy? Akkor megmondjuk hány évet kell várnod életed legnagyobb szex élményére... Egy szexológus elárulta, hány évesen bontakoznak ki leginkább a nők az ágyban. Meglepő, mindenki arra számított, hogy a legtöbb nő a kora huszas évei elején élvezi a leginkább a szexet, hiszen a biológia az...
hirdetés